Vaša košarica je prazna.Bio mediteranska sol Zoom

Bio mediteranska sol

Bio mediteranska sol vsebuje začimbe, ki so značilne za mediteransko kuhinjo. Osnova pa je tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin.

Sestavine: Tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin 90%, bio zelišča 10% (origano, bazilika, timijan, majaron, lovor, rožmarin, žajbelj).

Neto količina: 70g
4,95 €

Podrobnosti:

Z Bio mediteransko soljo jedi posolite in hkrati odlično začinite in si pričarate nepozabni okus Mediterana. Narejena je iz ekološko in lokalno pridelanih zelišč, ki jih zmešamo z ročno pobrano tradicionalno morsko soljo iz Piranskih solin. Zelišča zmeljemo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli edinstven, vrhunski vonj in okus. Mediteranska sol je pripravljena po skrbno določeni recepturi. Mediteranska kuhinja namreč slovi kot izjemno zdrava, saj naj bi varovala zdravje in celo podaljševala življenje.

Prikaži vse Barbio's artikle

Spoznaj pridelovalca Barbio's

Ime mi je Barbara in sem ustanoviteljica podjetja Barbio's. Izhajam iz kmečkega okolja in zdrava, doma pridelana hrana mi je bila vedno na voljo. Že od malih nog sem se rada vrtela po kuhinji. Vedno bolj se zavedam problemov s pesticidi in z onesnaženostjo okolja. Še posebej od rojstva mojih dveh otrok se zavedam, da naša hrana že od rojstva določa, kakšne bolezni in alergije nas bodo pestile in kako odporni bomo. preberi vse

Sorodni izdelki


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.