Vaša košarica je prazna.Bio konopljina sol Zoom

Bio konopljina sol

Bio konopljina sol  je namenjena začinjanju vseh vrst mesnih in zelenjavnih jedi, predvsem pa se poda pečenem piščancu. Poleg odličnega okusa pa jedi botrujejo še vse koristne snovi konoplje.

Neto količina: 70g
4,10 €

Podrobnosti:

Bio konopljina sol je narejena iz slovenske, ekološko pridelane konopljine moke in zelišč, ki so zmešane s tradicionalno, nerafinirano morsko soljo iz Piranskih solin, ki vsebuje le naravno prisoten jod. Zelišča so zmleta neposredno pred postopkom predelave, zato ima Bio konopljina sol vrhunski vonj in okus. 

Bio konopljina sol je namenjena je začinjanju vseh vrst mesnih in zelenjavnih jedi, odlična pa je predvsem na pečenem piščancu. Jed bo odličnega okusa, poleg tega pa boste zaužili še koristne snovi v konoplji. Konoplja je je bogat vir beljakovin, vsebuje kar trikrat več beljakovin kot soja (celo do 30%). Vsebuje vseh osem življenjsko pomembnih aminokislin, njihovo razmerje pa je idealno za naše telo, saj mu pomaga pri krepitvi imunskega sistema in tvorbi protiteles.

Poda se v krepke enolončnice, zelenjavne jedi, k pečenemu piščancu, mesu, ajdovi kaši...

Sestavine: Ročno pridelana tradicionalna morska so iz Piranskih solin, bio konopljina moka, bio zelišča (timijan, lovor, majaron, česen).

Prikaži vse Barbio's artikle

Spoznaj pridelovalca Barbio's

Ime mi je Barbara in sem ustanoviteljica podjetja Barbio's. Izhajam iz kmečkega okolja in zdrava, doma pridelana hrana mi je bila vedno na voljo. Že od malih nog sem se rada vrtela po kuhinji. Vedno bolj se zavedam problemov s pesticidi in z onesnaženostjo okolja. Še posebej od rojstva mojih dveh otrok se zavedam, da naša hrana že od rojstva določa, kakšne bolezni in alergije nas bodo pestile in kako odporni bomo. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.