Vaša košarica je prazna.

3 preprosti načini, kako lahko doma zavijete čudovito darilo

V zadnjem času smo se, priznajmo, kar malce razvadili in namesto, da darilo zavijemo, uporabimo kar darilno vrečko. Hitro, enostavno, priročno… In malo instant. Tako kot večina stvari dandanes. Vendar na ta način zanemarimo svojo kreativnost hkrati pa obdarovanca prikrajšamo veselega pričakovanja ob odvijanju lepo zavite škatle.

 

Predstavljamo vam 3 načine, kako lahko enostavno, zabavno in poceni, s stvarmi, ki jih imate doma, zavijete čudovito darilo. In se ob tem še malce pohvalite, da je to vaše delo.

Darilo iz raznobarvnih elastik

Vsebina je seveda ključna, a tudi embalaža ni nepomembna. Je paša za oči in napetost pred veselim presenečenjem. Z nekaj elastikami lahko to sladko napetost še malce podaljšamo in poskrbimo, da bo odvijanje darila zabaven dogodek.

darilo iz elastik

Tudi tako lahko ''spletemo ''darilo

Gotovo je vam, vaši mami ali babici ostalo nekaj volne od tistega zimskega šala in rokavic. Prepletite darilo na različne načine v poljubnih barvnih kombinacijah in sama embalaža bo postala darilo… Tako lepo, da bi ga bilo kar škoda odviti.

darilo iz volne

Trakove, krajše in daljše povežemo v darilo

Tudi vi reciklirate trakove, mašne in darilni papir? Sedaj imate priložnost, da ste poleg tega, da ste varčni, tudi iznajdljivi. Če trakovi niso dovolj dolgi, jih povežite med seboj, zlepite konce in nihče ne bo vedel, da so točno ti trakovi že nekoč razveselili prav vas.

darilo iz trakov

''Obdarovanje nam pomaga, da se povežemo z drugimi, darilo pa pusti pečat o nas samih.''

Dodaj odgovor

Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.