Vaša košarica je prazna.

Je domače? Domače, domače!

Dobrodošli vsi, ki cenite kakovostno, domačo hrano in se zavedate, da so lokalno pridelani izdelki bolj zdravi in bolj okusni. Za vas smo v ekipi Domače domače poiskali dobrote slovenskega podeželja, da boste tudi vi lahko uživali v gurmanskih zakladih Slovenije.

Poleg izdelkov pa vam nudimo še več! Tukaj smo, da olajšamo in obogatimo vašo vsakodnevno kulinarično izkušnjo. Namreč, zavedamo se, da vsakodnevno tuhtanje: ''Kaj bomo danes skuhali za večerjo?'', iskanje receptov in nakupovanje v trgovskih centrih predstavlja napor in nam vzame precej časa. Zato smo se odločili, da vam pri tem pomagamo.

Za vas izdelamo recept, izberemo sestavine vam vse skupaj dostavimo. Vi le skuhate in uživate! Poleg dobrot iz naše shrambe lahko tako izberite poljubno število paketov z recepti in pripadajočimi sestavinami. Potrudili se bomo, da bodo recepti okusni, raznoliki in da bodo zadovoljili vse zahtevne in izbirčne.

V ekipi Domače domače smo predani nenehnemu iskanju in odkrivanju bogatih okusov Slovenije. Smo vaša neposredna vez s kmetijami in z malimi pridelovalci. Brez dolgega skladiščenja, brez posrednikov, brez velikih sistemov. Ob vsakemu izdelku izveste tudi njegovo zgodbo; kdo in kako ga prideluje. Verjamemo, da je potrebno podpirati slovensko samooskrbo in spodbujati delovna mesta na lokalni ravni.

Vabimo vas, da pokukate v našo shrambo in izberete svoje dobrote. Prepričajte se, da je kuhanje z nami praktično, okusno in zabavno. Dostavimo vam vse, kar potrebujete za izvrsten obrok: odličen recept in kakovostne sestavine.

Hrana slovenskega podeželja na domači mizi. Domače, domače… in okusno!

Dodaj odgovor

Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.