Vaša košarica je prazna.

Nega telesa in Zlati Ghee

Ghee ali prečiščeno maslo učinkovito vpija zdravilne lastnosti vanj namočenih rastlih. Ker je Zlati Ghee v osnovi olje, se zlahka veže z rastlinskimi hranljivimi snovmi, ki so topne v maščobah in tako prodirajo v celične membrane, ki bazirajo na lipidih. V davnih časih je bil ghee znan kot edino pravo mazilno sredstvo. Kreme iz Zlatega Gheeja lahko z malo domišljije z lahkoto ustvarjate v vaši kuhinji.

 

 • Zlati Ghee se odlično obnese kot telesni vazelin, lubrikant, mazilo ali kot osnova za izdelavo krem.
 • Na suhe ustnice nanesemo prečiščeno maslo oz. Zlati Ghee, ki mu lahko dodamo priljubljeno zelišče ali rožo. Ustnice nato zmasiramo in jih pustimo namazane čez noč.
 • Šentjanževka je roža ki je že sama po sebi izjemna, v kombinaciji z Zlatim Gheejem pa skeletu, ob redni masaži, ko učinkovine prodirajo vse do globin kostnega sklepa, povrne prožnost in ga naravno krepi. Poleg šentjanževke lahko mazilu dodamo tudi sivko, med, žajbelj in zel lisičji rep. Ustvarjeno mazilo je primerno za kožo, sklepe in je primerno tudi za masažo. Po dobri uri telo temeljito speremo z vodo in obrišemo.
 • Zlati Ghee pomaga pri nastajanju žuljev, brazgotin in opeklin, v kolikor se dovolj hitro nanese na površino opečene ali poškodovane kože.
 • Zlati ghee učinkovito in povsem naravno neguje zelo suho in razpokano kožo.
Dodaj odgovor

Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.