Vaša košarica je prazna.Zeliščni čaj "Poprova meta" Zoom

Zeliščni čaj "Poprova meta"

Poprova meta je zaradi svojega izjemno prijetnega vonja ena najbolj pogosto uporabljanih rastlin. Ima prijeten vonj in okus.

Neto količina: 30g
5,95 €

Podrobnosti:

Priprava: 1-2 čajni žlički na skodelico (cca 2,5 dcl). Poparek naj stoji 10 min. Najboljši je, če ga zaužijete še toplega in vsakič sveže pripravljenega.

Čaj iz poprove mete deluje blagodejno: ureja težave z vetrovi, izboljšuje tek, umirja želodec, pospešuje nastanek in izločanje prebavnih sokov ter izločanje žolča. Delovanje na živčne končiče ji omogoča učinkovito blaženje bolečin.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Prikaži vse Botanik artikle

Spoznaj pridelovalca Botanik

Moje ime je Iztok Luskovič. Otroška leta sem preživljal na travnikih, gričih in gozdovih v okolici Ormoža. Na raziskovalnih pohodih me je večkrat spremljal stric, ki je prava zakladnica znanja o zdravilnih rastlinah. Tako sem se naučil zelo veliko o vsem, kar raste, diši in cveti. Sem Mladen Grabovac. Rodil sem se v osrčju čudovite zelene Prlekije, ko še ni bilo računalnikov in pametnih telefonov. Kot otrok sem vsak prosti trenutek preživel v naravi. V istem duhu z ženo vzgajava tudi svojih pet otrok. Pogovori z Iztokom o zdravilnih rastlinah, znanju najinih prednikov in pomembni vlogi narave za človekovo dobrobit so kmalu prerasli v načrtovanje skupne poslovne poti. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.