Vaša košarica je prazna.Čokoladna tablica s konopljo Zoom

Čokoladna tablica po navdihu S KONOPLJO

Tradicionalne okuse Prekmurja smo oblekli v čokoladna oblačila. To je naš način razumevanja sodobne zapovedi 'misli globalno, deluj lokalno' ali kot se radi pošalimo 'misli čokoladno, okusi lokalno'.

Neto količina: 50g
2,65 €

Podrobnosti:

S preprosto tablico čokolade, narejeno po dnevnem navdihu postane še tako navaden dan poseben in malce prazničen. Vse sestavine so skrbno izdelane iz  naravnih sestavin in so brez umetnih barvil in konzervansov.

Konopljina semena so bogat vir beljakovin. Vsebujejo vseh osem življenjsko pomembnih amino kislin, ki pomagajo pri tvorbi protiteles in krepitvi imunskega sistema. Vsebujejo tudi kalcij in železo, v manjših sledovih pa še nekatere druge minerale, ko so fosfor, magnezij, cink, baker in mangan. Poleg tega imajo konopljina semena prijeten, blag okus po oreških. Uživamo jih lahko kot dodatek različnim solatam, ali pa kar na žlico.

Prikaži vse Passero artikle

Spoznaj pridelovalca Passero

Družina Lipič Passero z dušo in srcem živi s Prekmurjem, kjer je doma gostoljubje, iskrena domačnost in toplina. Pravzaprav na posestvu živimo in si stojimo ob strani kar tri družine. Tu pobiramo darove prekmurske zemlje, jih predelujemo v okusne jedi in smo neposreden del vsake zgodbe posameznega izdelka. Pod našim vinogradom se začenja prekmurska ravnica. Malo naprej čez polja stoji domačija Passero in vas Tešanovci. Z roba krajinskega parka Goričko, kjer se nahajamo, lahko s pogledom objamemo celo Prekmurje. S ponosom in veseljem vam ponujamo dobrote prekmurske zemlje: sokove, bučno olje, namaze in marmelade, žganjice in pogosto nagrajena vina. Vedno pa se najde še kaj novega, saj se trudimo, da tradicijo povezujemo z utripom časa. Vsi naši izdelki so domače pridelave in narejeni po preizkušenih družinskih receptih, ki so naš ponos in navdih za kulinarično ustvarjanje. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.