Vaša košarica je prazna.



darilni paket tri olja-bučno olje, hladno stiskano bučno olje, sončično oljebi Zoom

Darilni komplet – 3 olja 0,1l

V darilnem kompletu so tri različne vrste olja: Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija, hladno stiskano bučno olje in hladno stiskano sončnično olje.

Neto količina: 3x0,1l
19,90 €

Podrobnosti:

Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija z zaščitenim geografskih poreklom je pridelano iz bučnih semen najboljše kvalitete. Pridobljeno je z mehanskim procesom in z uporabo toplote, brez uporabe in dodajanja aditivov, zaradi česar dosega vrhunsko kvaliteto.

Hladno stiskano bučno olje je narejeno iz izbranih in prečiščenih bučnih semen najvišje kakovosti. Semena se ne meljejo, ne segrevajo ali pražijo, temveč se samo iz celih semen iztisne olje.

Hladno stiskano sončnično olje je proizvedeno po podobnem postopku kot hladno stiskano bučno olje. Olje je zelo bogato z vitamini in minerali ter vsebuje veliko polinenasicenih maščobnih kislin. Dobro vpliva na veliko procesov v našem telesu.

Prikaži vse Kocbek artikle

Spoznaj pridelovalca Kocbek

 Začelo se je davnega leta 1929, ko sta se moj ded Alojz Kocbek in babica Antonija odločila za proizvodnjo najkvalitetnejših olj. Znanje in izkušnje sta prenašala na svojega sina, mojega očeta Antona, le ta pa na mene. Jaz tako predstavljam že tretjo generacijo v družini Kocbek. Želim nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta, ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost. Gorazd Kocbek preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.