Vaša košarica je prazna.Darilni paket marmeladic Zoom

Darilni paket marmeladic

V simpatičnemu darilnemu paketu so tri marmelade: kraljevi džem iz breskev, kakijeva marmelada z vanilijo in marmelada iz hrušk s karamelo in vanilijo.

Neto količina: 3X300g
24,95 €
24,95 €

Podrobnosti:

Podarite čudovit izbor zanimivih okusov domačih marmelad.

Marmelade prihajajo iz družinske kmetije v Goriških Brdih. Pakiranje je ročno, embalaža je posebna in je plod sprehodov v naravi, uživanja ob izbiranju rožic, da lahko končni izdelek podarite vam najdražji in posebni osebi.

So povsem naravne in imajo zelo zelo visok sadni delež, a malo sladkorja: do 300g na 1kg očiščenega sadja. Sadje se kuha čim krajši čas, da obdrži čim več vitaminov, okusa, arome in barve.

Prikaži vse Kikrca artikle

Spoznaj pridelovalca Kikrca

Kdo smo? Naša kmetija leži v vasici Nozno, pod Korado (najvišjim vrhom v Goriških brdih). Na kmetiji je sadovnjak, oljčni nasad in zeliščni vrt. Najprej smo našo dejavnost opravljali kot hobi, kasneje pa smo se podali na poslovno pot… Pri delu na kmetiji sodelujemo cela družina, jaz, Nuša Matuc, pa sem tudi uradno nosilka dejavnosti na kmetiji. Študirala sem živilsko tehnologijo, trenutno pa sem "novopečena" mamica, ki je videla priložnost v tem, da nadaljuje, kar sta začela starša - pridelavo in predelavo sadja in zelišč. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.