Vaša košarica je prazna.Oljčno olje z okusom limone, pomaranče in čilija Zoom

Degustacija oljčnega olja z okusi

Tri vrste oljčnega olja z okusi:
Oljčno olje Lisjak Lemon,
Oljčno olje Lisjak Orange,
Oljčno olje Lisjak Chili

Neto količina: 3x0,25l
49,50 €

Podrobnosti:

Oljčno olje Lisjak LEMON

Ekstra deviško oljčno olje Lemon je narejeno iz oljk in skrbno izbranih, bioloških limon s Sicilije. Postopek poteka  hkrati s hladnim stiskanjem. Ta poseben izdelek je poln močnih arom in tipičnih sredozemskih okusov. Okus je zelo svež, vonj pa ima po limoni. Barva je smaragdno zelena. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah.

Oljčno olje Lisjak ORANGE

Orange je ekstra deviško oljčno olje z aromo pomaranče. Narejeno je s hkratnim hladnim stiskanjem izbranih oljk in bioloških pomaranč s Sicilije. Pravzaprav ne gre le za aromatizirano oljčno olje, ampak za eliksir z edinstveno aromo ter prefinjenostjo.
Okus je sladkasto pomarančast, vonj pa ima povsem po aromah agrumov. Barva je oljčnega olja svetlo zelena. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah.

Oljčno olje Lisjak CHILI

Chili je pikantno olje, ki je s časom postal klasika med aromatiziranimi olji. Izdelan je le iz najboljših sestavin. Olju, pridobljenem iz izbranih olj, dodamo le naravne feferone. Gre za oljčno olje, ki je namenjeno predvsem ljubiteljem pikantnih jedi. Okus oljčnega olja je pikanten, poseben pa je v tem, da kljub temu prevlada okus samega oljčnega olja. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah. Oljke, ki so uporabljene za to oljčno olje, so iz biološke pridelave.

Prikaži vse Lisjak artikle

Spoznaj pridelovalca Lisjak

Oljarno Lisjak sta leta 1992 ustanovila najina starša Gigliola in Franko. Z bratom sva bila takrat stara 9 in 8 let. Delo v oljarni sva opazovala z velikim zanimanjem in v nama je rasla želja, da bova iz družinske zgodbe nekoč naredila nekaj še večjega. Danes se za to trudiva in skupaj ohranjava družinsko tradicijo. Blagovna znamka Lisjak ekstra deviško oljčno olje je tako z njunim žarom nastala leta 1993. Gregor in Matej preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.