Vaša košarica je prazna.degustacija oljčnega olja Lisjak Zoom

Degustacija oljčnega olja

Tri vrste oljčnega olja različnega sortnega izbora:
Oljčno olje Lisjak Cuvee,
Oljčno olje Lisjak Gold,
Oljčno olje Istrska belica.

Neto količina: 3x0,25l
32,50 €

Podrobnosti:

Oljčno olje Lisjak CUVEE

Linija Cuvée je pridobljena s skrbnim sortnim izborom oljk. Barva olja je zelena, a se le-ta spreminja in dobiva rumene odtenke. Vonj olja je rahlo sadežen, s sledovi trave in mandljev. Po okusu je harmoničen, sladkost se prepleta z grenkobo in pikantnostjo. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah.

Oljčno olje Lisjak GOLD

Linija Gold je sestavljena iz različnih tipičnih istrskih sort oljk. Okus olja je zelo prijeten in harmoničen, začne se s sladkobo v ustih, sledita pa mu uravnotežena grenkoba in pikantnost. Zelena barva se prelevi v zlato. To oljčno olje je zelo sadežnega okusa, s pridihom trave in značilnim zelenih mandljev, hkrati pa tudi z rahlo aromo artičok. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah.

Oljčno olje Lisjak ISTRSKA BELICA

Istrska belica je ena najpogostejših sort oljk na področju slovenske Istre. Gre za olje z zaščiteno označbo porekla (z.o.p.). Med vsemi je prav Istrska belica tista, ki je bogata z naravnimi antioksidanti. Olje je sadežno, s pridihom zelene trave, paradižnika in mandlja. V ustih zaznamo prijeten sladek okus, ki ga kmalu nadomestita grenkoba in pikantnost. Barva Istrske belice je živo zelena. Oljke so obrane in predelane v le 4 urah.

Prikaži vse Lisjak artikle

Spoznaj pridelovalca Lisjak

Oljarno Lisjak sta leta 1992 ustanovila najina starša Gigliola in Franko. Z bratom sva bila takrat stara 9 in 8 let. Delo v oljarni sva opazovala z velikim zanimanjem in v nama je rasla želja, da bova iz družinske zgodbe nekoč naredila nekaj še večjega. Danes se za to trudiva in skupaj ohranjava družinsko tradicijo. Blagovna znamka Lisjak ekstra deviško oljčno olje je tako z njunim žarom nastala leta 1993. Gregor in Matej preberi vse

Sorodni izdelki


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.