Vaša košarica je prazna.

Domače, domače

Pod blagovno znamko Domače domače smo skrbno zbrali najboljše izdelke iz cele Slovenije. Našli boste tradicionalne slovenske dobrote in gurmanske unikate. Ponosni smo, da vam lahko predstavimo izdelke, ki so narejeni z ljubeznijo in predanostjo in zato nosijo v sebi prijazno energijo vsega dobrega. Zaupamo v slovensko poreklo in z veseljem sodelujemo z najboljšimi malimi pridelovalci iz Slovenije. Vemo, od kje izdelki pridejo in kako nastanejo. V naši shrambi boste našli le 100% naravno in 100% okusno - pod eno streho.

Mreža  Vrstice 

15 artiklov

Mreža  Vrstice 

15 artiklov

Združili smo zgodbe predanih, vestnih pridelovalcev, ki ves svoj čas in energijo vnašajo v svoje izdelke. In zato so najboljši. Najboljši pa so tudi njihovi izdelki in mnogi med njimi so prejeli številne nagrade, priznanja tako na domačih tleh kakor tudi v mednarodnem prostoru. Veseli smo, da smo z našimi dobavitelji stkali prijateljske vezi zaupanja. Predano in s skupnim zanosom sodelujemo in gradimo pristno domačo zgodbo.

Domače, domače vam pomaga pri obdarovanju. Nudimo vam celostno storitev: izdelamo darilne pakete, jih zavijemo v darilno embalažo in dostavimo na želeni naslov. Iskanje darila še nikoli ni bilo tako enostavno. Pomagamo vam pri obarovanju za katerokoli priložnost; naj je to rojstni dan, obletnica poroke, ljubilejni dogodki, krst, poroka ali pa samo, kadar potrebujete nekaj lepega za drobno pozornost. 


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.