Vaša košarica je prazna.



Ekskluzivno medeno žganje - rjavo Zoom

Medeno žganje s frakljem - rjavo (malo)

Originalno Pergerjevo medeno žganje je oplemeniteno z matičnim mlečkom, propolisom in sivko. S svojim edinstvenim okusom, vonjem ter barvo nervoznim in utrujenim ponovno vliva samozavest in energijo. Količine te edinstvene pijače so omejene, zato imajo le izbranci čast v celoti spoznati vse skrivnosti te pijače. Konzumirati v najboljši družbi toplo ali hladno.

35,00 €

Podrobnosti:

V več kot 250 let starih hrastovih čebrih smo izvirsko vodo, med in kanček skrivnosti ročno zgnetli in vse v primerno ogrevanem čebru mešali dokler se ni med stopil. Tekočino smo nato precedili in jo prelili v bakreni kotel. Za tem smo jo prekuhali. Dali smo jo v ohlajen in temen prostor, kjer smo jo pustili tri dni. Ohlajeno smo pretočili v več kot 250 let stare hrastove sode in jo prepustili času. Vmes smo jo neprestano dolivali, da se je dododbra prečistila.

Rok trajanja neomejen. 35 VOL% alkohol. Oblikovanje: Oskar Kogoj

 

Prikaži vse Perger artikle

Spoznaj pridelovalca Perger

V svojem medenem raju v osrčju idiličnega srednjeveškega mesta Slovenj Gradec družina Perger izdeluje lectarska srca, medenjake, sveče in ostale izdelke že od daljnega leta 1757. Sanje njihovih prednikov in skrivnosti družinskih receptov ter bogata dediščina so preživeli stoletja. Danes že deveta generacija iz skrbno izbranih sestavin z ljubeznijo in strastjo izdeluje najboljše izdelke iz medu in satja.   preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
  • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

    odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

    Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

    razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

    za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

    Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

    opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

     

    Prof. dr. Janez Bogataj

  • Janez Bratovž

    ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

    Janez Bratovž, restavracija JB

    Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

    Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.