Vaša košarica je prazna.Energetska sveča za mir – Triglav Zoom

Energetska sveča za mir – Triglav

Energetske sveče čistijo bivalni prostor in ga polnijo s pozitivno energijo. V sebi nosijo pozitivno vibracijo, ki razvija čisto ljubezen in mir, ter blagodejno vpliva na vaše počutje.

* Obvezna polja

15,00 €
15,00 €

Podrobnosti:

Medeni parfum, ki ga vsebujejo energetske sveče je družinska inovacija in edinstven v svetu. Za en liter pridelave takega parfuma je potrebno 800 kg prvovstnega slovenskega medu.

Energetske sveče so ročno izdelane iz naravnega čebeljega voska čebele Apis Melifica Carnica. Cvetni prah, ki ga nabira na sredozemskem in celinskem geografskem prostoru Alpe-Jadran je izjemen zaradi svojih zdravilnih eteričnih olj. Oblikovanje in strokovne raziskave so delo oblikovalca Oskarja Kogoja.

Zaradi svoje edinstvene oblike, energetske sveče ves čas vibrirajo in oddajajo eterična olja, zato jih za delovanje ni nujno prižgati. Priporočljivo je, da jo večkrat prižgete in ugasnete, saj ni navadna sveča in za delovanje ni potrebno, da gori ves čas.

Prikaži vse Perger artikle

Spoznaj pridelovalca Perger

V svojem medenem raju v osrčju idiličnega srednjeveškega mesta Slovenj Gradec družina Perger izdeluje lectarska srca, medenjake, sveče in ostale izdelke že od daljnega leta 1757. Sanje njihovih prednikov in skrivnosti družinskih receptov ter bogata dediščina so preživeli stoletja. Danes že deveta generacija iz skrbno izbranih sestavin z ljubeznijo in strastjo izdeluje najboljše izdelke iz medu in satja.   preberi vse

Sorodni izdelki


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.