Vaša košarica je prazna.Energetska sveča Zlato srce Zoom

Energetska sveča Zlato srce

Z dvema elipsama, ki druga proti drugi tvorita obliko srca, sveča vibrira v vaš bivalni prostor in s pozitivnimi vibracijami oddaja eterična olja naravnega čebeljega voska. Potopite se v sproščujoč, v svetu edinstven medeni vonj, ki se dotakne vseh čutov.

* Obvezna polja

25,00 €
25,00 €

Podrobnosti:

Zaradi svoje edinstvene oblike, energetske sveče ves čas vibrirajo in oddajajo eterična olja in jih za delovanje ni potrebno prižgati. Priporočljivo je, da jo večkrat prižgete in ugasnete, saj ni navadna sveča in ni potrebno, da je ves čas prižgana. Čistijo bivalni prostor in ga polnijo s pozitivno energijo. V sebi nosijo pozitivno vibracijo, ki razvija čisto ljubezen in mir, ter blagodejno vpliva na počutje.

Energetske sveče so izdelane ročno iz najčistejšega naravnega čebeljega voska čebele Apis Melifica Carnica. Cvetni prah, ki ga nabira na geografskem prostoru Alpe-Jadran, je izjemen zaradi svojih zdravilnih eteričnih olj in sestavin.

Energetske sveče vsebujejo medeni parfum, ki je družinska inovacija in edinstven v svetu. Za en liter medenega parfuma je potrebno 800 kg vrhunskega slovenskega medu.

Strokovne raziskave in oblikovanje so delo oblikovalca Oskarja Kogoja.

Prikaži vse Perger artikle

Spoznaj pridelovalca Perger

V svojem medenem raju v osrčju idiličnega srednjeveškega mesta Slovenj Gradec družina Perger izdeluje lectarska srca, medenjake, sveče in ostale izdelke že od daljnega leta 1757. Sanje njihovih prednikov in skrivnosti družinskih receptov ter bogata dediščina so preživeli stoletja. Danes že deveta generacija iz skrbno izbranih sestavin z ljubeznijo in strastjo izdeluje najboljše izdelke iz medu in satja.   preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.