Vaša košarica je prazna.



Kakijeva marmelada z vanilijo Zoom

Kakijeva marmelada z vanilijo

Domača kakijeva marmelada iz Goriških Brd je prava poslastica za hladnejše dni. Kakiju rečemo tudi sadež bogov, zlato jabolko, rajski sadež.

7,30 €

Podrobnosti:

Ko se jeseni kuha kakijeva marmelada in po njej zadiši cela hiša postane pravi hit. Kakijevo marmelado lahko dodajamo žitnim kašam, postrežemo k carskemu pražencu, z njo nadevamo palačinke, si dodamo k navadnemu jogurtu ali v skuto...

Ne vsebuje prav nobenih dodatkov, poleg tega pa ima zelo visok sadni delež, a malo sladkorja: do 300g na 1kg očiščenega sadja. Vse je pridelano in predelano 100% ročno.

Pristna domača marmelada.

Prikaži vse Kikrca artikle

Spoznaj pridelovalca Kikrca

Kdo smo? Naša kmetija leži v vasici Nozno, pod Korado (najvišjim vrhom v Goriških brdih). Na kmetiji je sadovnjak, oljčni nasad in zeliščni vrt. Najprej smo našo dejavnost opravljali kot hobi, kasneje pa smo se podali na poslovno pot… Pri delu na kmetiji sodelujemo cela družina, jaz, Nuša Matuc, pa sem tudi uradno nosilka dejavnosti na kmetiji. Študirala sem živilsko tehnologijo, trenutno pa sem "novopečena" mamica, ki je videla priložnost v tem, da nadaljuje, kar sta začela starša - pridelavo in predelavo sadja in zelišč. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
  • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

    odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

    Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

    razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

    za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

    Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

    opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

     

    Prof. dr. Janez Bogataj

  • Janez Bratovž

    ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

    Janez Bratovž, restavracija JB

    Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

    Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.