Vaša košarica je prazna.Leghee v darilni škatlici Zoom

Leghee v darilni škatlici

LeGhee je lešnikov namaz, narejen je iz lešnikov, Zlatega Gheeja, medu, kakava in cimeta. V darilni škatlici bo razveselil male in velike otroke, ki se radi zdravo sladkajo.

Neto količina: 190g / 230ml
10,95 €

Podrobnosti:

LeGhee je lešnikov namaz, narejen je iz najboljših ekoloških sestavin. Zaradi blagodejnih učinkih posameznih sestavin se uživanju LeGheeja lahko predate brez slabe vesti.

Zgodba ali bolje rečeno LeGheeNDA o nastanku lešnikovega namaza, LeGhee-ja, je dolga šest mesecev in jo je pisalo preko 100 poskuševalcev. V iskanju popolnega lešnikovega namaza smo testirali različne okuse, razmerja, strukture in količine. Ponosni smo, da nam je uspelo in da lahko ta zdrav in gurmanski namaz delimo z vami. Mazljiv je celo neposredno iz hladilnika in tako ima poleg slastne tudi praktično noto.

Odličen je na palačinkah, na kruhu na biskvitu, s piškoti ali pa zgolj na žlički...

Prikaži vse Zlati Ghee artikle

Spoznaj pridelovalca Zlati Ghee

Dušan se je prvič srečal z gijem pri prijatelju Goranu  iz Novega mesta. Ko ga je poskusil, pravi, da je začutil nekaj posebnega, radovednost ga je  gnala za računalnik v prebiranje angleških in slovenskih forumov , receptov, ajurvede ...  Zgodila se je zamisel; ko je bil božični čas, sta z Goranom skuhala malo večjo količino gija, ga natočila v kozarce  in podarila ljudem, ki so na skupinsko vadbo prihajali k Dušanu.  Navdušenje je bilo zanimivo, zaradi nekaj zagretih je bilo zadevo treba ustvarjanje znova ponoviti. Prišla je gospa, ki je povedala, da je vonj, okus in barva masla taka, kot ga je delala njena mama pred 50 leti.  »Rekla je, fantje, če boste še kuhali, bom za sosedo in zame kupila cel liter in kolikor boste rekli, toliko bom plačala. Od tega je minilo dobrih pet let ,« se spominja začetkov Dušan.  In tako se je krog privržencev čedalje bolj širil. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.