Vaša košarica je prazna.

Lucifer

Lucifer

Zgodba o čokoladah Lucifer se je začela z veliko ljubeznijo do čokolade in želje po ustvarjalnosti. Začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval Lučo. Kupili smo majhno napravo za oblivanje pralin, kjer smo ustvarjali mešanice okusov in uresničili prve čokoladne sanje.

Mreža  Vrstice 

24 artiklov

Mreža  Vrstice 

24 artiklov

V kaj smo prepričani in čemu smo 100% predani?

Popolnoma smo predani najvišji kvaliteti. Vsi izdelki Lucifer Chocolate so ročno izdelani, oblikovani s spretnostjo in z občutkom, kar se izraža v originalnosti oblik in okusov. Kakavova zrna prihajajo iz daljnih dežel ob ekvatorju, kjer rastejo najboljše vrste kakavovca. V kombinaciji z vrhunskimi okusi in dodanimi sestavinami s celega sveta so izdelki Lucifer Chocolate užitek, ki si ga boste zaželeli znova. Vsi izdelki se zaviti v elegantno embalažo, ki ohrani njihovo svežino in kakovost.

Naša vizija

Tudi v prihodnosti želimo navduševati in presenečati z vrhunskimi čokoladnimi izdelki in ker naša ustvarjalnost skoraj nima meja, se bomo trudili, da vam bomo lahko vedno ponudili nekaj novega in slastnega.


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.