Vaša košarica je prazna.

 Je domače? Domače, domače!

 

 

 

To vam zagotavlja ekipa Domače, domače. Druži nas navdušenje do prvovrstnih okusov in gurmanskih užitkov. Kulinarična odkrivanja so bila vedno pomemben del naših potovanj po svetu. In vendar smo vsakič, ko smo se vrnili domov ugotovili, da ta dežela skriva edinstvene okuse in jedi. Dolgoletna kilometrina odkrivanja kakovostne, lokalno pridelane hrane in gurmanskih zakladov Slovenije nam daje navdih, da slovenske dobrote prinesemo tudi v vaše shrambe. Smo vaša neposredna vez s kmetijami in z malimi pridelovalci iz cele Slovenije. Brez dolgega skladiščenja, brez posrednikov, brez velikih sistemov.  

 

Čemu smo 100% predani?

Predani smo nenehnemu iskanju kakovosti, z veseljem iščemo in odkrivamo skrite kotičke Slovenije in njene bogate okuse. Zaupamo lokalnim pridelovalcem in verjamemo v kakovostno hrano slovenskega izvora. Zavezani smo k poštenim poslovnim odnosom s pridelovalci in obljubi kupcem po prvovrstnih izdelkih.

 

Kaj lahko storimo za vas?

Hrana je vedno bolj hitra in vedno manj kvalitetna. Poceni in cenena. Predvsem pa sploh ne vemo, kaj vse prestane in kaj od nje ostane preden se znajde na naših krožnikih. Pri nas izveste več: od kod posamezni izdelek izvira, kdo in kako ga prideluje in kaj zares vsebuje. Izberemo le najboljše!

Poleg tega pa bi vam radi priskočili na pomoč pri obdarovanju vaših bližnjih, prijateljev iz tujine ali poslovnih partnerjev. Zavedamo se, da je iskanje pravega darila lahko zamudno in polno razočaranj, ko ne najdemo ničesar, kar bi zares razveselilo obdarovanca.

Gurmanski biseri iz naše shrambe so vrhunske kvalitete in oviti v lično embalažo, pripravljeni za takojšnje obdarovanje. Nikogar ne bodo pustili ravnodušnega!

 

Kako vam lahko polepšamo dan?

Vas in vaše prijatelje, sodelavce in znance razvajamo z gurmanskimi dobrotami in presenečamo z neodkritimi kulinaričnimi skrivnostmi Slovenije. Pri nas boste vedno našli kaj zanimivega. Poleg tega pa z nami prihranite veliko časa! V najkrajšem času vam ali vašim obdarovancem dostavimo želene izdelke na dom.

 

Zakaj DOMAČE, DOMAČE?

Z nami je vse bolj:

- praktično: prihranite čas in se izognite se nakupovanju po trgovinah,

- okusno: lokalno pridelani izdelki s podeželja so bolj okusni in bolj zdravi,

- in zabavno: dostavimo vam vse, kar potrebujete. Vi se le predate gurmanskim užitkom!

 

Slovenska hrana na domači mizi. Domače, domače!

 

Ekipa Domače, domače

 

Uroš

V stalnem kontaktu z dobavitelji in strankami, odgovoren za pisanje tekstov in zadolžen, da je na spletni strani Domače, domače in na Facebooku vedno kaj zanimivega.

Zadolžen za tehnično in računalniško podporo ter praktične rešitve, hkrati pa neprestano na preži za zanimivimi izdelki ob preizkušanju načinov izboljšanja ponudbe strankam.

 


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.