Vaša košarica je prazna.

Palmieri

Palmieri

Novoletno darilo kot začetek zgodbe

Refoškov desert sem razvil, ko je moja žena želela svoje poslovne partnerje obdariti za novo leto z nečim posebnim. Toliko časa sem mešal sestavine, razvijal recepturo in preizkušal različne kombinacije okusov dokler nisem ocenil, da je desert dovolj dober za ta namen. Ker smo dobili zelo dobre povratne odzive, smo začeli proizvod razvijati tudi za trg.

Refoškov desert je elegantno darilo

Refoškov desert smo začeli prodajati zato, ker so ga tudi drugi želeli podariti kot izvirno darilo. Vinarji so bili na začetku zelo zadržani do našega produkta z belim tartufom, ker je bil nekaj novega, ampak, ko so ga poizkusili, jim je takoj omehčal srce.

Naše vrednote

Refoškovi  deserti  utelešajo  Palmierijevo  glavno  vrednoto:  iskanje  popolne  združitve  spoštovanja  tradicije in oplemenitenja stoletnega znanja s kulinaričnimi inovacijami.

Mreža  Vrstice 

17 artiklov

Mreža  Vrstice 

17 artiklov

Gurmanska narava je glavno vodilo pri razvoju

Refoškov desert smo v sodelovanju s strokovnjaki in  priznanimi kuharskimi  mojstri nadgradili  s  prvovrstnimi  okusi  in  tako  ustvarili  nepozabno  čutno  izkušnjo:  Refoškove deserte z medom, vaniljo in belim tartufom. K idejam za posamezne okuse me je vodila moja gurmanska narava. Med v kombinaciji s tartufom namreč velja za vrhunsko sladico. Takega produkta, ki ponuja tartuf v steklenici kot desert, na svetu še ni. Refoškov desert z vaniljo pa je nastal kot stranski produkt pri razvoju deserta z belim tartufom. Namreč, ko smo razvijali desert s tartufom, smo mešali različne kombinacije. Poigravali smo se še z drugimi okusi, ampak za enkrat smo izbrali smo tri, ki so se izkazali za najboljše.

Slovenski izvor izdelka

Refoškov desert je slovenski proizvod, namreč osnova zanj je iz slovenskih sestavin, ker pa vanilije in belega tartufa pri nas nimamo, sta ta dodatka uvožena.

Naša vizija

Naši načrti se vrtijo okrog nadaljnjega razvoja teh desertov. Moja vizija je narediti kolekcijo šestih različnih desertov z različnimi okusi v enem paketu.


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.