Vaša košarica je prazna.



Renski rizling Passero Zoom

Renski rizling Passero

Renski rizling je kralj belih sort. Temu statusu pritiče tudi zlato rumena barva. Njegov vonj očara s polnostjo svežih sadnih nians, v okusu pa navdušuje z uravnoteženostjo in svilnatim pookusom.

Neto količina: 0,75l
9,75 €

Podrobnosti:

V Prekmurju zaradi ugodnega panonskega podnebja pridelujejo odlična vina posebnih kakovosti. Vina se odlikujejo po prikupni rumenkasto zeleni barvi,  prepoznavni aromi, izraženi  sortni cvetici in  prijetni kislini. Odlikuje jih značilna svežina in harmonija.

Prikaži vse Passero artikle

Spoznaj pridelovalca Passero

Družina Lipič Passero z dušo in srcem živi s Prekmurjem, kjer je doma gostoljubje, iskrena domačnost in toplina. Pravzaprav na posestvu živimo in si stojimo ob strani kar tri družine. Tu pobiramo darove prekmurske zemlje, jih predelujemo v okusne jedi in smo neposreden del vsake zgodbe posameznega izdelka. Pod našim vinogradom se začenja prekmurska ravnica. Malo naprej čez polja stoji domačija Passero in vas Tešanovci. Z roba krajinskega parka Goričko, kjer se nahajamo, lahko s pogledom objamemo celo Prekmurje. S ponosom in veseljem vam ponujamo dobrote prekmurske zemlje: sokove, bučno olje, namaze in marmelade, žganjice in pogosto nagrajena vina. Vedno pa se najde še kaj novega, saj se trudimo, da tradicijo povezujemo z utripom časa. Vsi naši izdelki so domače pridelave in narejeni po preizkušenih družinskih receptih, ki so naš ponos in navdih za kulinarično ustvarjanje. preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
  • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

    odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

    Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

    razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

    za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

    Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

    opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

     

    Prof. dr. Janez Bogataj

  • Janez Bratovž

    ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

    Janez Bratovž, restavracija JB

    Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

    Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.