Vaša košarica je prazna.



Tris fussili Zoom

Tris fussili

Domače, naravno sušene testenine - trije okusi: jajčni, ŠPINAČA, PARADIŽNIK

Neto količina: 3x400g
10,99 €

Podrobnosti:

Fussili Šili so izdelani iz najboljših naravnih sestavin, z veliko mero ustvarjalnosti, po receptih naših prednikov. Osnova je durum pšenični zdrob, ki prihaja izpod mlinskih koles. V času naravnega sušenja oddajo čudovit vonj domačnosti.

So izvrstnega okusa, poleg tega, da obogatijo našo kuhinjo pa prispevajo tudi k zdravi prehrani. Domače testenine Šili so izdelek domače in umetnostne obrti in so pridobili naziv Art & Craft Slovenija.

Jajčni fussili: Sestavine: Durum pšenični zdrob, jajca 24%

Fussili ŠPINAČA: Sestavine: Durum pšenični zdrob, jajca 24%, špinača

Fussili PARADIŽNIK: Sestavine: Durum pšenični zdrob, jajca 24%, paradižnik

Prikaži vse Šili artikle

Spoznaj pridelovalca Šili

Naša zgodba sega nekaj let nazaj. Vsi v družini smo imeli radi testenine, vendar smo jih kot marsikdo med nami jemali zgolj kot hitro pripravljen obrok. Nato smo se nekega dne družinsko potepali po Italiji. Ko nas je premagala lakota, smo zavili v prvo restavracijo in seveda naročili testenine. Bile so drugačne, kot smo jih bili vajeni jesti doma. Drugačna omaka, okus, videz in dekoracija na krožniku. Prava italijanska pasta. Takoj so mi v oči padle testenine različnih barv in oblik, z različnimi okusi. Takrat mi je na misel prvič padla ideja, da bi se sam naučil izdelovati prave domače testenine. Morda pa le, nekoč…? preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
  • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

    odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

    Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

    razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

    za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

    Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

    opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

     

    Prof. dr. Janez Bogataj

  • Janez Bratovž

    ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

    Janez Bratovž, restavracija JB

    Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

    Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.