Vaša košarica je prazna.Zlati paket Vino & oljčno olje Zoom

Zlati paket vino & oljčno olje

Zlati paket je namenjen za posebne priložnosti. Z njim boste dali dogodku praznični značaj. Paket vsebuje belo vino Malvazija in oljčno olje slovenske Istre.

31,90 €
31,90 €

Podrobnosti:

Darilni paket vsebuje:

- Malvazija Rodica je vino ekološke pridelave. Bogato in polno vino z intenzivno zlato barvo in kompleksno aromatiko. Vonj na prvem nosu zrel. V ozadju pronicajo akacija, sladke začimbe in mediteranske dišavnice. Na okusu harmoničen z bogatim pookusom, ki potrdi zrelost, citruse in akacijo. Posebna, krepkejša in zorjena malvazija.

- Oljčno olje GOLD. Okus olja je zelo prijeten in harmoničen, začne se s sladkobo v ustih, sledita pa mu uravnotežena grenkoba in pikantnost. Zelena barva se prelevi v zlato. To oljčno olje je zelo sadežnega okusa, s pridihom trave in značilnim zelenih mandljev, hkrati pa tudi z rahlo aromo artičok.

Prikaži vse Domače, domače artikle

Spoznaj pridelovalca Domače, domače

Oljarno Lisjak sta leta 1992 ustanovila najina starša Gigliola in Franko. Z bratom sva bila takrat stara 9 in 8 let. Delo v oljarni sva opazovala z velikim zanimanjem in v nama je rasla želja, da bova iz družinske zgodbe nekoč naredila nekaj še večjega. Danes se za to trudiva in skupaj ohranjava družinsko tradicijo. Blagovna znamka Lisjak ekstra deviško oljčno olje je tako z njunim žarom nastala leta 1993. Gregor in Matej preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.