Vaša košarica je prazna.Zlato energetsko srce Zoom

Zlato energetsko srce

Zlato energetsko srce simbolizira lepoto, dobroto, resnico in ljubezen. Uporabljeno je lahko bodisi kot del vrhunske notranje opreme ali pa kot luksuzni okrasni element, ki pritegne pozornost.

* Obvezna polja

20,00 €
20,00 €

Podrobnosti:

Energetsko srce je narejeno iz posebnega medenega testa, ki počiva v več kot 250 let starih Hrastovih čebrih najmanj 60 dni, preden začnemo z izdelavo. Na suhem prostoru je obstojno več kot 30 let.

Spiralna energija, ki kroži v obliki spiralnega grafa, simbolizira Kundalini energijo, ki je potrebna za samorealizacijo. Ko se energija kundalini dviguje, nenehno povečuje vibracijo etrskih središč in posledično tudi fizičnega, astralnega in mentalnega telesa. Ta oživljajoča aktivnost ima dvojni učinek: iz nižjih nosilcev odstranjuje vse, kar je neprimernega, hkrati pa v svoje vplivno področje vsrka tiste vzvišene lastnosti, ki bodo povečale energijo vitalnega telesa pri razvijajočem se posamezniku.

Prikaži vse Perger artikle

Spoznaj pridelovalca Perger

V svojem medenem raju v osrčju idiličnega srednjeveškega mesta Slovenj Gradec družina Perger izdeluje lectarska srca, medenjake, sveče in ostale izdelke že od daljnega leta 1757. Sanje njihovih prednikov in skrivnosti družinskih receptov ter bogata dediščina so preživeli stoletja. Danes že deveta generacija iz skrbno izbranih sestavin z ljubeznijo in strastjo izdeluje najboljše izdelke iz medu in satja.   preberi vse


Kaj drugi pravijo o nas
 • Na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana 

  odlične slovenske hiše ustvarjajo izvirna živila, jedi in pijače. 

  Različnost naravnih okusov sooblikuje gastronomsko 

  razpoznavnost Slovenije, prispeva k prizadevanjem 

  za zdravo prehranjevanje in vzdržni razvoj. 

  Izdelki s tržno znamko »Domače, domače« so 

  opredmetenje slogana »okusiti Slovenijo«! 

   

  Prof. dr. Janez Bogataj

 • Janez Bratovž

  ''V svoji kuhinji uporabljam sestavine slovenskega porekla vedno, ko je to mogoče, saj menim, da je njihova kakovost resnično vrhunska. Na spletni strani Domače, domače lahko najdete nekatere izmed unikatnih slovenskih gurmanskih izdelkov, ki so avtohtoni, ne boste jih našli nikjer drugje na svetu in jih tudi sam uporabljam v svojih receptih.''

  Janez Bratovž, restavracija JB

  Po oceni ''San Pelegrino'' je restavracija JB ena izmed 50 najboljših restavracij na svetu.

  Daily Meal je uvrstil restavracijo JB na 10. mesto na seznamu najboljših restavracij v Evropi.